MASTEREQUIP

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 209 & ΠΑΤΡ. ΙΩΑΚΕΙΜ

177-78 ΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ

  • KIN. 6944 - 52.22.60
  • Masterequip: Επαγγελματικές Υπηρεσίες
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ

Σχεδιασμός και διαμόρφωση κουζίνας

Ο κύριος παράγοντας για τη διαμόρφωση μιας κουζίνας είναι η εργονομία, δηλαδή η διάταξη των αντικειμένων στο χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ευκολία κινήσεων στο χρήστη και παράλληλα οι συσκευές να είναι τοποθετημένες στα κατάλληλα σημεία. Η MasterEquip διαθέτει τμήμα σχεδιασμού και μελέτης επαγγελματικών χώρων και προτείνει λύσεις πάντα με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και χρήματος επιλέγοντας σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα.

Την εμπειρία 32 χρόνων μπορούμε και την αξιοποιούμε προς όφελος των πελατών μας και σχεδιάζουμε την κάτοψη της κουζίνας τους ή τη γραμμή παραγωγής τους [δωρεάν]. Η κάτοψη εκτός από τη χωροταξική διαρρύθμιση, περιλαμβάνει: inox κατασκευές, εξοπλισμό μηχανημάτων, ηλεκτρολογική και υδραυλική καθοδήγηση.

 

Κατασκευή και επίβλεψη του έργου

Η επίβλεψη και κατασκευή ενός έργου σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες, την τήρηση των ποιοτικών και των οικονομικών στοιχείων που έχουν τεθεί, και το χρονοδιάγραμμα εργασιών που εκπονήθηκε, μας εξασφαλίζουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Η επίβλεψη αφορά τη σωστή εφαρμογή της μελέτης και είναι η μοναδική πρακτική η οποία μπορεί να δώσει λύση σε προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν και τα οποία ήταν αδύνατον να προβλεφθούν στο στάδιο της μελέτης καθώς και να αναθεωρήσει τμήματα της μελέτης.

Η κατασκευή του κτιρίου είναι το τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση του έργου. Νέες ανάγκες και νέες απαιτήσεις προκύπτουν συνεχώς που έχουν να κάνουν όχι μόνο με την καλαισθησία ενός χώρου αλλά και με την λειτουργικότητα, τη συντήρηση, την ασφάλεια και την ενεργειακή κατανάλωσή του.

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την κατασκευή έργων με υπευθυνότητα, συνέπεια και εγγυημένα υψηλή ποιότητα εκτέλεσης.

 

Εξειδικευμένες εγκαταστάσεις σε πλοία

Η εταιρείας μας MasterEquip πραγματοποιεί την υλοποίηση μελέτης αλλά και του γενικότερου σχεδιασμού εξειδικευμένων εγκαταστάσεων σε πλοία. Η μελέτη αποσκοπεί στη σύλληψη, σχεδίαση, επίβλεψη, κατασκευή και λειτουργία εξειδικευμένων εγκαταστάσεων που έχουν σαν κύριο κοινό χαρακτηριστικό την παροχή και υποστήριξη διαφόρων υπηρεσιών που σχετίζονται με έργο.

 

Άμεση τεχνική υποστήριξη

Η MasterEquip παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και επισκευή επαγγελματικών συσκευών. Για οποιοδήποτε θέμα τεχνικής υποστήριξης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας “Επικοινωνία

  • Τεχνική υποστήριξη: Άμεση τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού σας στο χώρο σας ή στο εργαστήριό μας εντός 24ώρου
  • Συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης: Ευέλικτες και οικονομικές λύσεις σταθερής υποστήριξης του επαγγελματικού εξοπλισμού σας.
  • Απομακρυσμένη υποστήριξη: Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη. Τεχνική υποστήριξη με online σύνδεση μέσω διαδικτύου.

 

Έργα - Συνεργασίες Πανελλαδικά

Αντιμετωπίζοντας δυναμικά τις απαιτήσεις των πελατών της, η MasterEquip διεύρυνε της συνεργασίες πανελλαδικά, καλύπτοντας τους πελάτες της σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

 

Έκθεση - Showroom Προϊόντων

Οι επισκέπτες της έκθεσης βρίσκουν μια τεράστια ποικιλία - συγκεκριμένα, συγκεντρωμένη στην Πειραιώς 209 και Πατρ. Ιωακείμ, Ταύρος, Αθήνα - από όλα όσα χρειάζονται για τον εξοπλισμό της κουζίνας και του τμήματος εστίασης της επιχείρησής τους.

 

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 209 & ΠΑΤΡ. ΙΩΑΚΕΙΜ

177-78 ΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210 - 34.27.009

FAX. 210 - 34.73.074

NEWSLETTER

Συχνή ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας.

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η εγγραφή έγινε επιτυχώς!

© 2020 MasterEquip Company, Athens  |  All Rights Reserved  |  Όροι Χρήσης - Πολιτική Απόρρητου

MENU

a

© 2020 Master Equip Company, Athens
All Rights Reserved  |
Όροι Χρήσης - Απόρρητο

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ