MASTER EQUIP

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 209 & ΠΑΤΡ. ΙΩΑΚΕΙΜ

177-78 ΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ

  • KIN. 6944 - 52.22.60
  • Η Εταιρεία MasterEquip

Η εταιρεία MasterEquip αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες που δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης από το 1994, με αποτέλεσμα να κατέχουμε σημαντική θέση στην εγχώρια αγορά. Στην μακροχρόνια πορεία μας, συνεργαστήκαμε με πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες, γνωστά ξενοδοχεία, bar, εστιατόρια, catering, εισάγοντας και προωθώντας στην ελληνική αγορά καινοτόμα μηχανήματα εστίασης. Η MasterEquip κατέχει την πείρα και την τεχνογνωσία από ικανά, έμπειρα στελέχη, έτοιμα να εγγυηθούν υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων καθώς επίσης και να διαθέτουν τα κατάλληλα μηχανήματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες αυτών. Κατ' επέκταση δηλαδή να είμαστε ικανοί να προσφέρουμε τον απόλυτο “προορισμό” για τον σύγχρονο επαγγελματία της εστίασης και του τουρισμού.

 

Βασική αρχή και φιλοσοφία είναι η συνεχής βελτίωση ώστε η MasterEquip να παραμένει συνώνυμη με την αξιόπιστη λύση για κάθε γνώστη στο κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Στόχος και δέσμευση της MasterEquip, είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών της στους απαιτούμενους χρόνους παράδοσης, να συμμορφώνεται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις των προϊόντων και να επιτυγχάνει τους στόχους ποιότητας που θέτει.

 

Προσηλωμένοι στις νέες τάσεις και τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του επαγγελματία εστίασης η MasterEquip προσφέρει κάτι περισσότερο από μηχανήματα και εξοπλισμό. Προσφέρει

ολοκληρωμένες λύσεις που συνοδεύονται από υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού. Το δικό μας όραμα είναι να δώσουμε υπόσταση στο όνειρο σας, ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τον χώρο που εσείς έχετε φανταστεί.

Για την επίτευξη των παραπάνω η MasterEquip:

  • Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιημένες προδιαγραφέ σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και τους κανονισμούς HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).
  • Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, οι μηχανές των ψυγείων και τα εξαρτήματα των προϊόντων, είναι επώνυμων οίκων που φημίζονται για την ποιότητα τους.
  • Ελέγχει και βελτιώνει διαρκώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπου αυτό είναι εφικτό.
  • Ενημερώνει τους πελάτες της για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων της και προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς.
  • Υπηρεσίες Β2Β εταιρείας

ΜΕΛΕΤΗ και ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε απο το αρχικό στάδιο την μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου με γνώμονα το ταίριασμα με τους υπόλοιπους χώρους αλλά και την λειτουργικότητα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επιβλέπουμε το έργο μέχρι την ολοκλήρωσή του δίνοντας προσοχή και στην μικρότερη λεπτομέρεια.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πλήρη γκάμα ελαφρύ εξοπλισμού κουζίνας όπως μαγειρικά σκεύη, μαχαίρια σεφ,  εξοπλισμός bar-cafe, εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου, εξοπλισμός μπουφέ.

ΒΑΡΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Φούρνοι, microwaves, εστίες, γκριλιέρες, τοστιέρες, φρυγανιέρες, πλυντήρια, παγομηχανές,   ψυγεία βιτρίνες, κάβες, ψύκτες, κλπ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε υπηρεσίες, πλήρη και συνεχή τεχνική υποστήριξη συσκευών πιστοποιημένων προδιαγραφών σε όλα τα στάδια συνεργασίας.

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη προϊόντων και διαθεσιμότητα μέσα απο το στοκ διαθεσιμότητας αλλά και μέσω των προμηθευτών μας.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πλήρη γκάμα απο πιάτα, ποτήρια, κούπες, μαχαιροπήρουνα, μαχαίρια, πιατέλες, κανάτες, κούπες, κανάτες, καλαθάκια, τσαγιέρες, σουπιέρες κλπ.

 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Συνεργαζόμαστε και εξοπλίζουμε καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα με άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Στην MasterEquip παρουσιάζονται όλα τα νέα προϊόντα και οι καινοτόμες λύσεις για τον εξοπλισμό των κουζινών των μονάδων εστίασης και των ξενοδοχείων. Οι επισκέπτες της έκθεσης βρίσκουν μια τεράστια ποικιλία - συγκεκριμένα, συγκεντρωμένη στην Πειραιώς 209 και Πατρ. Ιωακείμ, Ταύρος, Αθήνα - από όλα όσα χρειάζονται για τον εξοπλισμό της κουζίνας και του τμήματος εστίασης της επιχείρησής τους. Για να ενημερωθείτε για την πλήρη συλλογή των προϊόντων μας καθώς επίσης και πως μπορούμε να συμβάλλουμε στην κατασκευή και ανάπτυξη της δική σας επιχείρησης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας “Επικοινωνία”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 209 & ΠΑΤΡ. ΙΩΑΚΕΙΜ

177-78 ΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210 - 34.27.009

FAX. 210 - 34.73.074

NEWSLETTER

Συχνή ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές μας.

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η εγγραφή έγινε επιτυχώς!

© 2020 MasterEquip Company, Athens  |  All Rights Reserved  |  Όροι Χρήσης - Πολιτική Απόρρητου

MENU

a

© 2020 Master Equip Company, Athens
All Rights Reserved  |
Όροι Χρήσης - Απόρρητο

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ