ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  1. Παραλαβή από το κατάστημα μας Τα προϊόντα μας παραδίδονται στην έδρα μας εντός 2 – 5 εργάσιμων ημερών από την ενημέρωση ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση.
  2. Παράδοση προϊόντων με δικά μας μεταφορικά μέσα Αφορά παραδόσεις εντός Αττικής και η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα μέσω του υπεύθυνου διακίνησης να μπορεί να κρίνει αν είναι σε θέση να εκτελεστεί. Οι παραγγελίες με τόπο παράδοσης στο Νομό Αττικής παραδίδονται χωρίς επιβάρυνση.
  3. Παράδοση προϊόντων με μεταφορική εταιρεία Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες ώρες και ημέρες. (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00), κατόπιν επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας και εφόσον τα προϊόντα είναι έτοιμα προς παράδοση. Τα προϊόντα μπορούν να παραδοθούν και στον χώρο σας με μεταφορική εταιρεία ή με courier με την ανάλογη χρέωση ανάλογα τον όγκο και το βάρος. Μέσος χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

  Η εταιρεία MasterEquip δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Δεδομένου αυτού η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με ευθύνη του πελάτη. Η MasterEquip διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω σε κάθε περίπτωση αποστολής για οποιοδήποτε λόγο κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.  

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 – 34 27 009  ή μέσω email στο:  c-s@masterequip.gr