Λίγα λόγια για εμάς

01. H MasterEquip

Η εταιρεία MasterEquip αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες που δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης από το 1994, με αποτέλεσμα να κατέχουμε σημαντική θέση στην εγχώρια αγορά.

Στην μακροχρόνια πορεία μας, συνεργαστήκαμε με πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες, γνωστά ξενοδοχεία, bar, εστιατόρια, catering, εισάγοντας και προωθώντας στην ελληνική αγορά καινοτόμα μηχανήματα εστίασης.

Η MasterEquip κατέχει την πείρα και την τεχνογνωσία από ικανά, έμπειρα στελέχη, έτοιμα να εγγυηθούν υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων καθώς επίσης και να διαθέτουν τα κατάλληλα μηχανήματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες αυτών. Κατ΄επέκταση δηλαδή να είμαστε ικανοί να προσφέρουμε τον απόλυτο “προορισμό” για τον σύγχρονο επαγγελματία της εστίασης και του τουρισμού.

Φιλοσοφία και όραμα

02. Βασικές αρχές

Βασική αρχή και φιλοσοφία είναι η συνεχής βελτίωση ώστε η MasterEquip να παραμένει συνώνυμη με την αξιόπιστη λύση για κάθε γνώστη στο κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Προσηλωμένοι στις νέες τάσεις και τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του επαγγελματία εστίασης η MasterEquip προσφέρει κάτι περισσότερο από μηχανήματα και εξοπλισμό. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που συνοδεύονται από υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού.

Το δικό μας όραμα είναι να δώσουμε υπόσταση στο όνειρο σας, ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τον χώρο που εσείς έχετε φανταστεί.

Προϊόντα και υπηρεσίες

03. Στόχοι και δεσμεύσεις

Στόχος και δέσμευση της MasterEquip, είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών της στους απαιτούμενους χρόνους παράδοσης,  να συμμορφώνεται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις των προϊόντων και να επιτυγχάνει τους στόχους ποιότητας που θέτει.

Για την επίτευξη των παραπάνω η MasterEquip:

  1. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιημένες προδιαγραφές; σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και τους κανονισμούς HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).
  2. Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, οι μηχανές των ψυγείων και τα εξαρτήματα των προϊόντων, είναι επώνυμων οίκων που φημίζονται για την ποιότητα τους.
  3. Ελέγχει και βελτιώνει διαρκώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπου αυτό είναι εφικτό.
  4. Ενημερώνει τους πελάτες της για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων της και προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς.

MASTEREQUIP SHOWROOM

Η πρόσβαση για το showroom μας είναι πολύ εύκολη. Βρισκόμαστε σε απόσταση 50 μέτρα από την Πειραιώς 209 με είσοδο επί της Πατρ. Ιωακείμ 1 στον πρώτο όροφο. Όλα τα παραπάνω συντελούν στην εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών από κάθε σημείο της Αττικής, χωρίς καθυστερήσεις.  [Χάρτης Google]

Εδώ, ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής του και να δει ένα μεγάλο μέρος από την γκάμα των προϊόντων που μπορούμε να τον προμηθεύσουμε.