Ασφαλείς Συναλλαγές

Ο εταιρικός μας ιστότοπος/eshop masterequip.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς online συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας της masterequip.gr είναι πιστοποιημένο από την εταιρεία Sertigo Limited GB και οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς.

Η MasterEquip λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της το απόρρητο σας και ποτέ δεν θα αποκαλύψει, μοιραστεί ή πουλήσει τα δεδομένα σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός αν αυτό απαιτείται από το νόμο. Διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο και για τον σκοπό (ή τους σκοπούς) που καθορίζονται στην Πολιτική Απορρήτου και GDPR.

Διαφορετικά, οι τρόποι πληρωμής παρουσιάζονται από το τμήμα πωλήσεων κατά την αποστολή της προσφοράς μας και συμφωνούνται με την έγγραφη επιβεβαίωση της τελευταίας.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 – 34 27 009  ή μέσω email στο:  c-s@masterequip.gr