ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα masterequip.gr ως μέλος, συναινείτε ότι η Εταιρεία έχει την δυνατότητα να γνωστοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους μόνο με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας καθώς και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία. O πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει οποτεδήποτε την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς την Εταιρεία. Η Εταιρεία συνεχίζει να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής. Όπως προαναφέραμε, προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια του καταναλωτή και η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του. H Εταιρεία μας, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της και τη διενέργεια ηλεκτρονικών αγορών. Η διενέργεια ηλεκτρονικών αγορών λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να:
1. Αιτηθείτε ενημέρωση σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία και σχετικά με την επεξεργασία στην οποία η Εταιρεία υποβάλλει τα δεδομένα σας.
2. Αιτηθείτε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.
3. Αιτηθείτε διόρθωση των προσωπικών σας στοιχείων.
4. Αιτηθείτε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων που διατηρούμε για εσάς.
5. Αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.
6. Αιτηθείτε τη διαβίβαση των προσωπικών στοιχείων που διατηρούμε για εσάς σε τρίτο.
7. Ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε και αζημίως, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η σελίδα και κάθε απαραίτητο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε σχέση με αυτή, μπορεί να περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες που προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ως εκ τούτου, εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα αρχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα και με κάθε στοιχείο που έχει δημιουργηθεί για την σελίδα (εικόνες, ήχοι, κείμενα, γραφικά, διαγράμματα, κοκ), συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, των βάσεων δεδομένων και των ενημερωτικών κειμένων, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. (παρακάτω «Περιεχόμενο»), και δεν παρέχετε οποιαδήποτε άλλη άδεια καθώς και κανένα άλλο δικαίωμα εκτός από αυτό της ανάγνωσης τους από τους χρήστες του διαδικτύου. Η αναπαραγωγή μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή επιτρέπεται μόνο για ιδιωτική χρήση. Κάθε αναπαραγωγή και κάθε χρήση αντιγράφων της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της απαγορεύεται ρητά. Απαγορεύεται επίσης η αντιγραφή, η τροποποίηση, η δημιουργία παράγωγων σχεδίων, η συναρμολόγηση, η μετάφραση (εκτός για τις περιπτώσεις που προβλέπονται από τον νόμο), η πώληση, η εκχώρηση, η υπό-αδειοδότηση και η μεταβίβαση κάθε μορφής των δικαιωμάτων που συνδέονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Επίσης απαγορεύεται ρητά η τροποποίηση του Περιεχομένου ή του Λογισμικού, επιμέρους ή ολόκληρου ή η χρήση τροποποιημένων εκδόσεων του λογισμικού με σκοπό την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μέσω μιας διαφορετικής διεπαφής από αυτήν που παρέχεται στον Επισκέπτη από την DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. για αυτό το σκοπό.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΜΕΑ (Domain Names)

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. κατέχει το εμπορικό σήμα MASTEREQUIP και τα λογότυπα του για την Ελλάδα καθώς και τα domain names masterequip.gr, master-equip.gr και master-equip.com. Ο χρήστης του Διαδικτύου αναγνωρίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα της DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. σχετικά με την MASTEREQUIP και του απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε χρήση, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει δυσμενώς τα πνευματικά δικαιώματα της DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. Η εταιρεία DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει αποζημίωση και γενικότερα να επηρεάσει ή διαθέσει ή τροποποιήσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Κάθε επισκέπτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με σεβασμό στα δικαιώματα των υπόλοιπων χρηστών του διαδικτύου. Ως εκ τούτου, ο επισκέπτης που εισέρχεται στην ιστοσελίδα απαγορεύεται να:

  • ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email ή να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, απεχθές, ρατσιστικό ή που προσβάλλει την ιδιωτικότητα του άλλου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του για την προσωπική του εικόνα ή αποδοκιμαστέο με οποιοδήποτε άλλο τρόπο
  • ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email η να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κάθε είδους διαφήμιση, προωθητικό υλικό, «junk mail», «spam», «chain letters» ή κάθε άλλου είδους ενοχλητικό υλικό
  • ανεβάσει, ποστάρει, στείλει με email η να μεταδώσει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε υλικό περιέχει ιούς ή κάθε είδους ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να διακόπτουν, να καταστρέφουν ή να περιορίζουν την λειτουργικότητα λογισμικού, εξοπλισμού ή δικτύου τηλεπικοινωνίας
  • προσπαθήσει να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρήστη, του παρόχου ή του δικτύου, εκθέτοντας την ιστοσελίδα σε ιό, δημιουργώντας κορεσμό, «πλημμυρίζοντας» το διακομιστή, ή τοποθετώντας την κεφαλίδα ενός πακέτου TCP-IP ή κάθε μέρος της πληροφορίας κεφαλίδας σε ένα email
  • αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν προορίζονται για τέτοιου είδους χρήση ή να αποκτήσει πρόσβαση σε διακομιστή ή λογαριασμό στον οποίο δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση
  • επιχειρήσει να διερευνήσει ή να δοκιμάσει την ευπάθεια του συστήματος ή του δικτύου ή να παραβιάσει την ασφάλεια ή τα μέτρα ταυτοποίησης χωρίς πρότερη εξουσιοδότηση
  • χρησιμοποιήσει ταυτότητα άλλου χρήστη
  • αναλάβει οποιαδήποτε δραστηριότητα ή να υποκινήσει κάποιο άλλο πρόσωπο σε παράνομη ή άλλου είδους δραστηριότητα που προσβάλλει τα δικαιώματα της DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε., των προμηθευτών της, των εταίρων και διανομέων της, των διαφημιστών της και κάθε άλλου επισκέπτη
  • μεταφέρει και μεταδόσει (με πρόθεση) οποιαδήποτε πληροφορία ή λογισμικό που δημιουργήθηκε από την Ιστοσελίδα συγκεκριμένα για τρίτες χώρες ή για αλλοδαπούς και να παραβιάσει έτσι την εθνική ή διεθνή νομοθεσία.

Ο επισκέπτης συμφωνεί να συμμορφώνεται με όλους τους τοπικούς, εθνικούς ή διεθνείς κανονισμούς σχετικά με την συμπεριφορά του στο διαδίκτυο και το αποδεκτό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμοζόμενης νομοθεσίας σχετικά με τη μετάδοση τεχνικών στοιχείων. Ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο, η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. μπορεί να κινήσει όλες τις δυνατές διαδικασίες και να τερματίσει την χρήση της Ιστοσελίδας σε κάποιο επισκέπτη, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή την χρήση μιας ή περισσοτέρων υπηρεσιών της DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. για κάθε αιτία που παραβιάζει αυτούς τους γενικούς όρους χρήσης. Η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. διατηρεί με κάθε επιφύλαξη το δικαίωμα διεκδίκησης αποζημίωσης από τον επισκέπτη για τυχόν ζημιές ή βλάβες που θα υποστεί, ως αποτέλεσμα μη συμμόρφωσης του με τους γενικούς όρους χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο επισκέπτης είναι απόλυτα υπεύθυνος για την εφαρμογή των μέσων πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας που επιτρέπουν την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. και τις ικανότητες και την γνώση χρήσης του διαδικτύου και πρόσβασης στην Ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης είναι υπεύθυνος για χρεώσεις σύνδεσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αποκτήσει πρόσβαση
στο διαδίκτυο ώστε να χρησιμοποιήσει την Ιστοσελίδα της DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε.. Ο επισκέπτης χρησιμοποιεί αυτή την ιστοσελίδα με δική του ευθύνη. Η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιουδήποτε είδους βλάβες μπορεί να προκληθούν σε επισκέπτες μετά από μη εγκεκριμένη χρήση.

 

** Η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΕΣ ή ΚΕΡΔΗ, ΠΕΛΑΤΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ή ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ή ΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Ιστοσελίδα διαθέτει επίσης περιεχόμενο τρίτων καθώς και συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες. Η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. δεν μπορεί να ελέγχει ούτε την ασφάλεια αλλά ούτε και το περιεχόμενο αυτών των πληροφοριών. Κατά συνέπεια, η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάθε είδους ζημιά ή βλάβη, που τυχόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης, της πρόσβασης ή της αδυναμίας χρήσης του περιεχομένου των τρίτων μερών. Η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την ακεραιότητα, τη συνάφεια, την ακρίβεια, τη μη παραβατικότητα, τη διαθεσιμότητα, την αξιοπιστία και την πληρότητα των πληροφοριών, των προϊόντων, των αξεσουάρ και των υπηρεσιών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, αλλά ούτε και σχετικά με την καταλληλότητα της εφαρμογής που σχεδίασε ο επισκέπτης.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Οι παρόντες Γενικοί Όροι Συναλλαγών διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και μεταξύ των κυρίων αποφάσεων διακρίνονται η Ελληνική Υπουργική Απόφαση υπ’ αριθμ. 31619 οικ./15.3.2017 του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΦΕΚ Β΄ 969) περί του Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο καθώς και το Ελληνικό Προεδρικό Διάταγμα Υπ’Αριθμ.131 περί προσαρμογής στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου περί ορισμένων πτυχών του ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να ενημερώνει τους παρόν Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης χωρίς προειδοποίηση. Για να μείνετε ενήμεροι για κάθε πιθανή τροποποίηση, η DOMITUS EQUIP Ι.Κ.Ε. θα συνιστούσε στον επισκέπτη να ξαναδιαβάζει αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης τακτικά και πριν την χρήση της ιστοσελίδας.

ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ

Σε περίπτωση που κάποιος από τους όρους των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης είναι άκυρος, είτε λόγω αλλαγών στη νομοθεσία, είτε λόγω δικαστικής απόφασης, αυτό δεν έχει καμία συνέπεια για την εγκυρότητα των λοιπών Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης.

NEWSLETTERS

Κατά την διαδικασία υποβολής της παραγγελίας σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε να λαμβάνετε από εμάς μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημιστικά υλικά και ενημερωτικά δελτία σχετικά με την εταιρεία MASTEREQUIP , τα οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Στην περίπτωση που προβείτε στην ανωτέρω επιλογή, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας για την χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προκειμένου να αποστέλλεται σε αυτή το ενημερωτικό Δελτίο. Αυτά τα υλικά μάρκετινγκ / ενημερωτικά δελτία θα περιλαμβάνουν την ευκαιρία να αρνηθείτε να λαμβάνετε περαιτέρω προσφορές μάρκετινγκ από εμάς. Αν καταργήσετε την εγγραφή σας, θα καταργήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από τη λίστα διανομής μάρκετινγκ. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και αν έχετε διαγραφεί από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ από εμάς, ενδέχεται να σας στείλουμε άλλους τύπους σημαντικών επικοινωνιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ανακοινώσεις σχετικά με την Εταιρεία ή σχετικά με τον ατομικό σας λογαριασμό.

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας καθώς επίσης συμφωνείτε και με τους όρους της.
Οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις: 7 Δεκεμβρίου 2023.