Ακυρώσεις Παραγγελιών

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο γραπτώς (με αποστολή email στο c-s@masterequip.gr) με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας μέχρι το τέλος της ημέρας που κάνατε την παραγγελία (17:00). Μετά την ώρα αυτή δεν μπορεί να γίνει ακύρωση, δεδομένου ότι για τη άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφή προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών του προϊόντος με αυτό που παραγγείλατε και εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή για να σας πιστώσουμε τα χρήματα μετά την επιστροφή, θα πρέπει να μας δώσετε Αριθμό Λογαριασμού Τραπέζης (ΙΒΑΝ) στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.

Στην περίπτωση βλάβης, τεχνικός επιτόπου, αν είναι δυνατόν, θα επιδιορθώσει την βλάβη αλλιώς θα σταλεί στο service μας για επισκευή. Επιστροφές λόγω βλάβης πραγματοποιούνται και γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης και εφόσον η συσκευασία είναι άθικτη. Προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή/και προϊόντα με ανοιγμένες – κατεστραμμένες συσκευασίες δεν μπορούν να επιστραφούν.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε διάστημα το ανώτερο 30 ημερών.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 – 34 27 009  ή μέσω email στο:  c-s@masterequip.gr